gReekNET :  web 2.0 is here

Favit.com : stream & share


H favit μια πρωτοποριακή υπηρεσία πιστεύει ότι διαθέτει το κλειδί προς ένα καλύτερα οργανωμένο και πιο ευχάριστο σερφάρισμα. Το κλειδί κρύβεται στα έξυπνα φίλτρα περιεχομένου που μας προσφέρει η υπηρεσία αυτή. Με λίγα clicks δηλώνεσαι τα ενδιαφέροντα σου και τις πηγές από τις οποίες να λαμβάνεις το περιεχόμενο που αληθινά σας ενδιαφέρει – blogs, φίλους σε twitter & facebook ή ομάδες με κοινό ενδιαφέρον.


Το favit.com είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία social bookmarking για έρευνα και collaboration.


Το favit είναι λοιπόν, social network. Έχεις το προφίλ σου, τους φίλους σου κλπ. Η βασική λειτουργία του network είναι το bookmarking. Μπορείς να αποθηκεύσεις/ποστάρεις, έγγραφα, εικόνες, βίντεο. Αυτό που θεωρώ φανταστικό είναι το bookmarklet του favit το οποίο αναγνωρίζει στην κάθε σελίδα τις φωτογραφίες και τα βίντεο και σου δίνει τη δυνατότητα να τις αποθηκεύσεις online στη σελίδα σου στο favit. Πράγμα το οποίο βοηθάει πολύ την έρευνα (πόσο μάλλον για έναν blogger…).

Επίσης σύμφωνα με τον υπεύθυνο του site, σύντομα θα βγει μια καινούργια εκδοχή στην οποία δεν θα υπάρχουν τόσο πολλές επιλογές που πολλές φορές μπερδεύουν το χρήστη.


Το favit προσφέρει πολλά – ανακάλυψε τα στο favit.com – θα σου αρέσουν!

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις