gReekNET :  web 2.0 is here

Video game αρνείται να λειτουργήσει σε υπολογιστές με κάρτες της ATI

Ετικέτες , , , , , ,

Η Pandemic διέθεσε πρόσφατα στην αγορά το The Saboteur, ένα third-person shooter με την ιστορία να εκτυλίσσεται στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Κι ενώ τα πρώτα reviews αξιολογούν θετικά το νέο game, η έκδοση για PC έχει ήδη συγκεντρώσει τα πυρά πολλών χρηστών. Όπως φαίνεται, το παιχνίδι της Pandemic δε λειτουργεί σε υπολογιστές με κάρτα (ή κάρτες) γραφικών της ATI !!!

Τα επίσημα forums της EA [η οποία έχει τα δικαιώματα του Saboteur] είναι γεμάτα από παράπονα πελατών που αγόρασαν το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να το απολαύσουν επειδή είχαν αγοράσει κάρτα της ATI για τον υπολογιστή τους. Η εταιρεία λέει ερευνά το θέμα και θα κυκλοφορήσει patch το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, με δεδομένο ότι η Pandemic κλείνει μέσα στις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται το διορθωτικό software να αργήσει αρκετά.

Για την ώρα, η EA προτείνει ως λύση ανάγκης την απενεργοποίηση της υποστήριξης πολλαπλών CPU cores, καθώς μόνο έτσι ξεκινά το παιχνίδι σε συστήματα με κάρτα της ATI. Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποιο παράπονο για κάρτα της Nvidia και φαίνεται ότι το πρόβλημα αφορά μόνο τους "κόκκινους'.

via

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις