gReekNET :  web 2.0 is here

Αποτελέσματα από το Twitter στις μηχανές αναζήτησης


Η Microsoft και η Google έχουν ήδη αρχίσει να τροποποιούν τις μηχανές αναζήτησης που διατηρούν, έτσι ώστε να συμπεριλαμβάνουν και αποτελέσματα από το Twitter στις αναζητήσεις. Οι δύο εταιρείες έχουν αντιληφθεί ότι το Twitter αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις μια εξαιρετική πηγή για την άντληση πληροφοριών, οι οποίες δε μπορούν να απουσιάζουν από τις αναζητήσεις που κάνουν οι χρήστες στο Internet.

Η Microsoft είναι ένα βήμα πιο μπροστά, καθώς έχει ήδη διαθέσει στο αμερικανικό κοινό μια beta υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα για αναζήτηση στα περιεχόμενα των tweets. Όταν ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, το Bing θα εμφανίζει και τα links από το Twitter που σχετίζονται με την αναζήτηση, παραθέτοντας ολόκληρους τους συνδέσμους για να ξέρει ο χρήστης πού θα οδηγηθεί κάνοντας κλικ.

Από την πλευρά της, η Google συνεχίζει τις εργασίες ενσωμάτωσης και αναμένεται να εγκαινιάσει το νέο αυτό χαρακτηριστικό μέσα στους επόμενους μήνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft ετοιμάζεται να συμπεριλάβει και αποτελέσματα από τα Facebook updates, ωστόσο δεν έχει ορίσει ακόμα χρονοδιάγραμμα για αυτή την κίνηση.

via

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις