gReekNET :  web 2.0 is here

Καινοτομία κατά πειρατικών παιχνιδιών

Ετικέτες , ,

Οι gamers που κατέβασαν παράνομα το παιχνίδι "Batman: Arkham Asylum" για Η/Υ βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία καινοτομία, στην πολιτική των εταιρειών κατά της πειρατείας: Οδηγούνται σε αναγκαστική ήττα στο παιχνίδι.

Ενώ οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν μεθόδους για την αποτροπή της εγκατάστασης του πειρατικού παιχνιδιού, οι προγραμματιστές του "Batman: Arkham Asylum" βρήκαν τρόπο να το κάνουν ανεξέλεγκτο, από την πλευρά του χρήστη, προκαλώντας το θάνατο του χαρακτήρα.

Ένας χρήστης που κατέβασε πολύ γρήγορα το παιχνίδι από το Διαδίκτυο, διαμαρτυρήθηκε στο επίσημο φόρουμ του, λέγοντας ότι "ο Μπάτμαν καταλήγει συνεχώς να πεθαίνει μέσα σε ένα σύννεφο δηλητηριώδους αερίου".

Ζήτησε, μάλιστα, συμβουλή από τα μέλη του φόρουμ, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο παιχνίδι. Αντί συμβουλής όμως, έλαβε μια ειδοποίηση από την Eidos, την εταιρεία που κατασκευάζει το παιχνίδι.

"Το πρόβλημα που διαπιστώσατε είναι μία 'παγίδα' στο παιχνίδι, η οποία πιάνει αυτούς που κατεβάζουν σπασμένες εκδόσεις του δωρεάν" ανέφερε στη δήλωση. "Δεν είναι bug στον κώδικα του παιχνιδιού, αλλά στον ηθικό σας πρόβλημα" πρόσθεσε.

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις