gReekNET :  web 2.0 is here

Vodafone Mobile Broadband 21,6 Mbps

Ετικέτες , , , ,
H Vodafone Ελλάδας, ανακοινώνει πρώτη στην Ελλάδα, και ανάμεσα στις πρώτες χώρες της Ευρώπης, την εμπορική διαθεσιμότητα των πλέον προηγμένων ασύρματων ευρυζωνικών υπηρεσιών υψηλών ταχυτήτων HSPA+, με μέγιστη ονομαστική ταχύτητα λήψης δεδομένων 21,6 Mbps και αποστολής 5,7 Mbps. Οι νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες θα παρέχονται αρχικά σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας, οι οποίες θα επεκτείνονται συνεχώς.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband θα απολαμβάνουν τις νέες υψηλές ταχύτητες μέσω της νέας αποκλειστικής συσκευής USB stick Vodafone Κ4505, που θα είναι διαθέσιμη στο εμπορικό δίκτυο της Vodafone, από την Τετάρτη 8 Ιουλίου, σε περιορισμένες ποσότητες αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι η Vodafone ήταν η πρώτη και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα, που προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς δεδομένων, με τις έως σήμερα υψηλότερες ταχύτητες στην αγορά έως 14,4 Mbps (λήψη) και 2 Mbps (αποστολή), μέσω του αναβαθμισμένου HSPA δικτύου της και της αποκλειστικής USB stick συσκευής ONDA MV815UP.

Στις αρχές του έτους μας είχε ενημερώσει και η Cosmote για ταχύτητες 21 Mbps , αλλά φαίνεται ότι η Vodafone την πρόλαβε. Το θέμα βέβαια δεν είναι ποιος προσφέρει πρώτος τις υπηρεσίες, αρκεί αυτές να είναι αξιόπιστες και να πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται. Ο ανταγωνισμός βελτιώνει τις υπηρεσίες και μειώνει τις τιμές.

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις