gReekNET :  web 2.0 is here

Πρεμιέρα στο Λονδίνο η νέα ταινία του Χάρι Πότερ

Ετικέτες
Ο Χάρι Πότερ φτάνει στην πλατεία Λέστερ υπό καταρρακτώδη βροχή

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ αφήφισαν την βροχή που έπεφτε χθες, Τρίτη, στο κεντρικό Λονδίνο και περίμεναν ατέλειωτες ώρες, για να δουν από κοντά τους πρωταγωνιστές της έκτης ταινίας με τίτλο Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας, που έκανε πρεμιέρα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2008, αλλά τεχνικά προβλήματα ανάγκασαν τα στούντιο της Warner Bros να αναβάλουν την προβολή της.

Η προηγούμενη ταινία Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα είχε σαρώσει τα ταμεία με εισπράξεις μεγαλύτερες των 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Το τελευταίο βιβλίο με τις περιπέτειες του ήρωα της Τζ.Κ Ρόουλινγκ «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» κατέχει το ρεκόρ του βιβλίου με τις γρηγορότερες πωλήσεις.

Στην πρεμιέρα της Τρίτης ορισμένοι από τους νεαρούς σταρ της ταινίας φορούσαν άσπρες κορδέλες στη μνήμη του Ρόμπερτ Νοξ, που δολοφονήθηκε το 2008 στη νότια Αγγλία. Στην ταινία ο Νοξ ενσαρκώνει τον Μάρκους Μπέλμπι, έναν συμμαθητή του Χάρι.

«Πιστεύω πως σε αυτήν την ταινία υπάρχει μεγαλύτερη κωμική φλέβα σε σχέση με τις προηγούμενες. Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ταινία» δήλωσε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις