gReekNET :  web 2.0 is here

Crysis 2 πιο κοντα από ποτε!


ΕA και Crytek, στο τέλος του τρέχοντος έτους, φέρνουν το Crysis 2 και την Cryengine 3! Αυτή τη φορά όμως το στοίχημα που έχουν να κερδίσουν είναι κυρίως στην υλοποίηση του Crysis 2 στις κονσόλες (XBOX360, PS3), πέρα από τα PC.
Ενώ όμως το πρώτο Crysis διαδραματιζόταν σε ένα νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό, τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά μιας και όλη η δράση μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη!
Ο ήρωας μας, ο Nomad, τρία χρόνια (2023 πλεον) μετά την ανακάλυψη του μυστικού των Κορεατών έρχεται στην Αμερικανική πρωτεύουσα για να τη σώσει απο την εξωγήινη εισβολή!

Aλλαγες στη στολη : Καταρχην οι αρχικες 4 ειδικές δυναμεις (strength, speed, stealth, και power) θα αλλαξουν λιγο ωστε να μπορουν να συνδυαστούν μεταξυ τους (ενω στο πρωτο επρεπε να διαλεξεις μια απο ολες καθε φορα). Ετσι εχουμε τωρα πια strength, stealth, power (που ενσωμάτωσε και τη ταχυτητα) και vision mode. Η νεα αυτη δυναμη θα ειναι σαν τα κυαλια του πρωτου παιχνιδιου μονο που θα προσφερει εξτρα αναλυση του πεδιου και των εχθρων σε αυτο. Τωρα ομως εχουμε και μια αλλη διαφορα. Strength και stealth θα ειναι οι βασικες δυναμεις ενω οι αλλες δυο (power και tactical vision) θα μπορουν να χρησιμοποιούνται πανω σε αυτες ωστε να εχουμε συνολικα 2 ή και 3 δυναμεις ταυτοχρονα! Φυσικα ο χρονος που θα μπορειτε να τις χρησιμοποιειται θα ειναι παλι περιορισμένος οποτε θα πρεπει να εχετε μια σαφη στρατηγικη για να τις αξιοποιησετε σωστα.

Tελος τα γραφικα του παιχνιδιου αναμένονται εντυπωσιακα. Λεγεται παρολα αυτα οτι οι απαιτησεις του δε θα ειναι τοσο extreme οσο ηταν του προκατόχου του. Θα κυκλοφορησει τελη του 2010 για PC, PS3 και XBOX 360.

Σχολιο: Βασικα αυτο που θελουν να πουν ειναι, οτι για να παιξεις το Crysis οταν ειχε κυκλοφορησει επρεπε να εχεις εναν καινουριο και δυνατο υπολογιστη.
Για high γραφικα βεβαια ηθελε να εχεις υπολογιστη μεγαλης αξιας.
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα πολλοι να "ξενερωσουν" (και αλλοι απλα να βαλουν το χερι στη τσεπη πολυ βαθια). Τωρα με την οικονομικη κριση σε ολο τον πλανητη δε θα υπαρχουν και πολλοι της 2ης κατηγοριας οποτε προκειμενου να μη χασει κερδη η εταιρια θα το κανει πιο "ελαφρυ" αλλα με εξισου λεπτομερη γραφικα.
Πιθανον να παιζει ρολο και το οτι θα κυκλοφορησει και για κονσολες, δε ξερω.

info via
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις