gReekNET :  web 2.0 is here

Apple tablet : σύντομα (?) [update]

Ετικέτες , , , ,


O ενθουσιασμός που κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες σχετικά με το νέο tablet της Apple - που όπως φαίνεται θα παρουσιαστεί στο τέλος Ιανουαρίου - γίνεται πιο έντονη όσο περνάνε οι μέρες.

Οι φήμες είναι ήδη αρκετές και όπως φαίνεται δε θα σταματήσουν τουλάχιστον όχι πριν την επίσημη παρουσίαση της Apple που η Wall Street Journal τοποθετεί στις
27 Ιανουαρίου. Το macrumors.com πιστεύει ότι η ονομασία του προϊόντος θα είναι iSlate δεδομένου ότι πριν 2 χρόνια η Apple αγόρασε τη διεύθυνση islate.com.

Αρκετές ιστοσελίδες αναφέρονται στην ύπαρξη οθόνης 10' ιντσών όπως και στη παρουσία εικονικού πληκτρολογίου, 3G, Wifi. Μυστήριο παραμένει το λειτουργικό σύστημα που θα "τρέχει" το νέο tablet χωρίς να λείπει βέβαια η αντίστοιχη φημολογία που αναφέρει το iPhone OS 4.0 ως τη λύση που επέλεξε η Apple. Ακόμα και ο χαρακτήρας της συσκευής έχει αρκετές διαφορ
ές ανάλογα με τη πηγή αφού αναφέρεται εκάστοτε ως e-book reader κατάλληλος και για περιοδικά, υπολογιστής ή ως ένα μεγάλο iPod Touch.

Αν και το apple tablet θα παρουσιαστεί μέσα στον Ιανουάριο, κανείς δε φαίνεται να πιστεύει ότι η κυκλοφορία του θα είναι άμεση αλλά ότι θα γίνει μέσα στον Μάρτιο ή Απρίλιο.


Update : Από ότι φαίνεται αυτή θα είναι η οθόνη του tablet.

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις