gReekNET :  web 2.0 is here

ΙΚΕΑ Αισχροκέρδια

Ετικέτες , , , , ,


Είναι θέμα εκτός τεχνολογίας άλλα νομίζω είναι άξιο αναφοράς.


Αντιγράφω ακριβώς από http://bination.wordpress.com
"Ο βασικός μισθός στη Γερμανία είναι τριπλάσιος από ότι στην Ελλάδα.

Γράφει ο Γιώργος Π. Βεβαίως το ίδιο ισχύει και για το ΙΚΕΑ.

Ασφαλώς και απευθύνονται σε ”κάφρους” αφού είμαστε μη ενημερωμένοι και αγοράζουμε από αυτούς. Το λυπηρό ότι και οι καταναλωτικές οργανώσεις δεν ενημερώνουν τους πολίτες ή έστω τα μέλη τους για αυτή την πρακτική της εκμετάλλευσης (για να μη πω απάτης).

Σας επισυνάπτω τη σελίδα 10 του γερμανικού ηλεκτρονικού καταλόγου του ΙΚΕΑ και την αντίστοιχη σελίδα (14) του ελληνικού καταλόγου που είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον γερμανικό (εκτός βέβαια από τις τιμές).

Οι ίδιες και μεγαλύτερες διαφορές τιμών ισχύουν σε όλες σχεδόν τις σελίδες των δύο καταλόγων ελληνικού και γερμανικού (αλλά φαντάζομαι και των άλλων χωρών της ζώνης του ευρώ).. Προωθήστε το σε όλους τους γνωστούς σας γιατί είναι κρίμα κάποιοι φίλοι σας να χάσουν τις καταπληκτικές ευκαιρίες που προσφέρει η ΙΚΕΑ σε όλους τους Έλληνες. Υποθέτω, ότι δεν μας πειράζει επίσης να αναγράφονται στα προϊόντα τους όλα τα στοιχεία σε 15 γλώσσες, ΕΚΤΟΣ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!! (σσΟ: εμ βέβαια, τι είμαστε εμείς μπροστά στα σκόπια; μια κούτσικη αγορά). Επίσης πρακτική παράνομη και αντίθετη με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Συνεχίστε να ψωνίζετε κορόιδα για να κάνετε πιο πλούσιο τον πλουσιότερο του κόσμου……"




blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις