gReekNET :  web 2.0 is here

Πάνω από $3 δισεκατομμύρια δολάρια τα κέρδη από το Call of Duty: Modern Warfare 2

Ετικέτες , , , , ,

Το Call of Duty: Modern Warfare 2 αποτελεί το σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές κυκλοφορίες παιχνιδιών, αφού ήδη ξεπέρασε τα $3 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις τις πρώτες εβδομάδες. Να θυμίσουμε, ότι το πιο πρόσφατο μέλος της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς της Activision, Call Of Duty, τις πέντε πρώτες μέρες σημείωσε κέρδη $550 εκατομμυρίων.

Συνολικά, η σειρά Call Of Duty έχει πουλήσει σε παγκόσμιο επίπεδο (συμπεριλαμβάνονται όλες τις πλατφόρμες) περισσότερα από 55 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα και ο συγκεκριμένος αριθμός αναμένεται να αυξηθεί κατά την περίοδο των διακοπών. Αν και μερικοί έχουν ασκήσει αρνητική κριτική στο Call of Duty: Modern Warfare 2 επειδή σε ένα από τα επίπεδα του περιέχει ιδιαίτερα βίαιες και γραφικές σκηνές, οι περισσότερες κριτικές που έχει λάβει είναι διθυραμβικές και αναμφισβήτητα αποτελεί τον τίτλο της χρονιάς.

Τα παιχνίδια της σειράς Call Of Duty εκδίδονται και ανήκουν στην εταιρεία Activision, ωστόσο άλλο τόσο μέρος στην επιτυχία ανήκει και στις εταιρείας ανάπτυξης τους, Infinity Ward και Treyarch. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

via

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις