gReekNET :  web 2.0 is here

Διέρρευσαν πληροφορίες για τα Windows 8

Ετικέτες , , ,

Πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν τα σχέδια της Microsoft για ένα νέο λειτουργικό σύστημα 128-bit

Η έκδοση, που αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο των Windows 7, θα περιλαμβάνει την αρχιτεκτονική 128bit, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν κατά λάθος από την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της Microsoft στις Η.Π.Α..

Ένας εργαζόμενος στην εταιρεία, φαίνεται ότι αποκάλυψε λεπτομερώς τα σχέδια της Microsoft, όχι μόνο για τα Windows 8 αλλά και τα Windows 9, στο site LinkedIn. Όπως δήλωνε ο ίδιος, "δουλεύει σε ένα τμήμα υψηλής ασφάλειας για την έρευνα και την ανάπτυξη στρατηγικών πλάνων για σημαντικά εγχειρήματα".

Συνεχίζει λέγοντας ότι "τα προγράμματά του περιλαμβάνουν συμβατότητα αρχιτεκτονικής 128bit με τα Windows 8 kernel και Windows 9 project plan". Όπως δηλώνει, είναι επίσης υπεύθυνος για την "σύναψη συνεργασιών με τις Intel, AMD, HP και IBM".

Τα Windows 7, τα οποία θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως σε δύο εβδομάδες, θα είναι διαθέσιμα στις εκδόσεις 32bit και 64bit. Η 128bit έκδοση των Windows 8, θα αποτελούν το επόμενο τεράστιο βήμα σε επίπεδο απόδοσης.

Σύμφωνα με τα σχέδια της Microsoft, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέτει μια νέα έκδοση των Windows κάθε τρία χρόνια, οπότε τα Windows 8 αναμένεται να είναι έτοιμα το 2012.

via
(image via)
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις