gReekNET :  web 2.0 is here

Google Chrome 4.0 - Google chrome OS

Ετικέτες , , ,

Από ότι φαίνεται στο screenshot ειδικά αν έχετε κάποια οικειότητα με τον Chrome, θα δείτε ένα νέο χαρακτηριστικό εικονίδιο για την εφαρμογή που δεν υπήρχε μέχρι πρόσφατα.Περιττό να παρατηρήσω ότι δεν μοιάζει ιδιαίτερα με το εικονίδιο του Google Chrome! Κατά τα άλλα η κλασσική σχετικά άδεια μπάρα που είχε στο επάνω μέρος το Chrome έχει σαφώς περισσότερα πράγματα επάνω την πέρα από τα κλασσικά δύο-τρία κουμπιά για να κλείστε την εφαρμογή να την ελαχιστοποιήστε ή να την μεγιστοποιήστε.

Επίσης αν προσέξτε θα δείτε ότι επάνω δεξιά θα δείτε την τρέχουσα ώρα. Αν κάνετε κλικ πάνω του θα δείτε την τρέχουσα ημερομηνία και ημέρα. Δίπλα ακριβώς από το ρολόι υπάρχει ένα μικρό τετραγωνάκι με ένα x εάν κάντε κλικ θα δείτε ότι γράφει (Νo networks are available) που σημαίνει ότι μάλλον από εκεί θα γίνεται η διαχείριση των συνδέσεων δικτύου του μηχανήματος. Το ερωτηματικό που βλέπετε δίπλα αν και μοιάζει με κάποιο εικονίδιο λήψης βοήθειας στην πραγματικότητα αν κάνετε κλικ πάνω του εμφανίζει το μήνυμα Battery: 0% που λογικά θα είναι η ένδειξη την μπαταρίας. Ενώ το δίπλα μενού είναι πανομοιότυπο με την λειτουργικότητα του μενού ρυθμίσεων που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Oι διαφορές δεν σταματούν εδώ, περισσότερες διαφορές βλέπει κανείς στις ρυθμίσεις του Chrome με ρυθμίσεις για touchpad και οθόνες αφής.

Περισσότερα σχετικά με το περιβόητο Chrome OS εδώ.

via , via

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις