gReekNET :  web 2.0 is here

DirectX 11 και στα Windows Vista

Ετικέτες , , , , ,

Επειδή ενδιαφέρει πολύ κόσμο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η τεχνολογία DirectX 11 διατίθεται πλέον και για τα Windows Vista, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί μόνο για τα Windows 7. Οι δοκιμές στην έκδοση beta του σχετικού update έχουν ολοκληρωθεί και η τελική έκδοση διατίθεται στο κοινό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Φυσικά, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες θα πρέπει να περάσουν το τεστ γνησιότητας του λειτουργικού προκειμένου να κατεβάσουν την ενημέρωση.

Το update έχει τον κωδικό KB971512 και δεν περιλαμβάνει τροποποιήσεις σε σχέση με την τελευταία beta που κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκατάστασή του είναι η ύπαρξη του Service Pack 2, οπότε όσοι δεν το έχουν θα χρειαστεί να αναβαθμίσουν πριν ενσωματώσουν το update στα Vista.

Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν ότι δεν υπάρχουν διαφορές στις επιδόσεις των DirectX 11 τίτλων ανάμεσα στα Windows Vista και τα Windows 7. Βέβαια, για την ώρα δεν υπάρχουν πολλοί τίτλοι που να εκμεταλλεύονται το DX11, αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει στο μέλλον.

via

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις