gReekNET :  web 2.0 is here

"FM10 Στις 30 του Οκτώβρη!"

Ετικέτες , ,
Έρχεται το νέο football manager στα τέλη του Οκτώβρη, και αρχές Νοεμβρίου θα είναι παντού στην Ελλάδα και όλοι μας θα μπορέσουμε να το προμηθευτούμε! Η Sports Interactive ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 30 Οκτωβρίου, για το FM 2010 και επίσημα πλέον, και έβγαλε στο προσκύνιο μερικά νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Μια καλή πρόταση αμυντικού.
Το νέο παιχνίδι δεν θα έχει πολλές βελτιώσεις, δυστυχως ή ευτυχώς, διότι το FM 2009 είχε αρκετά νέα χαρακτηριστικά, οπότε η...
φετινή αυτή έκδοση θα είναι περισσότερο μια "τελειοποίηση" της ήδη υπάρχουσας. Τα ευχάριστα είναι η τιμή του παιχνιδιού, που θα είναι για άλλη μια φορά χαμηλή, λόγω των μικρών διαφορών σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.
Το πρώτο χαρακτηριστικό που ανακοινώθηκε είναι ο Tactics Creator, με τον οποίο θα μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας ένα πλήρες σύστημα τακτικών και κινήσεων της ομάδας σας στον αγωνιστικό χώρο. Θα υπάρχουν επίσης και τα "touchline shouts", χάρη στα οποία θα μπορείτε να φωνάξετε στους παίκτες σας την ώρα του αγώνα. Αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει ήδη σε παραλλαγή και στην beta έκδοση του Football Manager Live την οποία και έχουμε τεστάρει. Είναι όντως αρκετά χρήσιμο καθώς ορίζετε άμεσα το πόσο θα πιέζουν οι παίκτες σας, αν θα σουτάρουν έξω από την περιοχή ή μόνο μέσα από αυτή, αν θα αυξήσουν ή θα ρίξουν το ρυθμό τους και λοιπά.
Επίσης, ένα άλλο νέο και πολύ χρήσιμο για το παιχνίδι στοιχείο που προστέθηκε είναι ότι, όταν τοποθετείτε έναν παίκτη στη θέση του θα υπάρχουν κάποιοι εναλλακτικοί ρόλοι κι εσείς θα πρέπει να επιλέξετε έναν από αυτούς. Για παράδειγμα στους κεντρικούς αμυντικούς υπάρχει ο ρόλος του στόπερ και του λίμπερο. Στους μέσους υπάρχει ο ρόλος "Ball-Winning Midfielder" , "Central Midfielder", "Advanced Playermaker", και λοιπά. Ο ρόλος κάθε παίκτη καθορίζει το πως θα κινείται μέσα στο γήπεδο, αν θα παίζει αμυντικά ή επιθετικά. Αντίστοιχα, οι επιθετικοί έχουν πολλούς εναλλακτικούς ρόλους, όπως αυτόν του Target Man που "σπάει" την μπάλα στους συμπαίκτες του ή του Poacher, που πετάς την μπάλα στον επιθετικό κι αυτός τρέχει στην πλάτη της άμυνας για να την πάρει. Πέρα από τον ρόλο, θα υπάρχει ασφαλώς και ξεχωριστό Mentality για τον κάθε παίκτη με το οποίο θα καθορίζετε πόσο μπροστά ή πόσο πίσω θα παίζει. Για τους αγώνες θα υπάρχει το εργαλείο "Match Analysis" με το οποίο θα έχετε καλύτερη άποψη για την απόδοση των παικτών σας.
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις