gReekNET :  web 2.0 is here

Ενίσχυση σε ομάδα νέων από... στριπτιζάδικο!

Ετικέτες , , ,
Άλλες ομάδες της κατηγορίας "παρακαλούν" να έχουν χορηγό στη φανέλα προκειμένου να καλύψουν μέρος των εξόδων τους, όμως στην ομάδα της Σανφιορέζε η διαφήμιση στη φανέλα της ομάδας έχει προκαλέσει... επανάσταση από τον κόσμο.
Αιτία; Η απόφαση της διοίκησης να διαφημιστεί στη φανέλα της ομάδας νέων (ηλικίας 14-16 ετών) του τοπικού συλλόγου του Τρεβίζο ένα γνωστό στριπτιζάδικο της περιοχής ονόματι "Alibi", που εδρεύει στην περιοχή Ποντεμπάνα και η οποία έχει γίνει γνωστή στους Ιταλούς για την παρουσία αμέτρητων ιερόδουλων.

"Δεν πρόκειται μόνο για ένα νυχτερινό κέντρο που χορεύουν στις μπάρες κοπέλες, αλλά και για ένα εστιατόριο όπου μπορεί να φάει κανείς έχοντας δίπλα του όμορφες γυναικείες παρουσίες", υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες του "Alibi", με τους γονείς όμως των νεαρών παικτών να διατρανώνουν την πλήρη αντίθεσή τους λέγοντας:

"Δεν είναι εκπαιδευτικό, στέλνουμε τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο γιατί ζουν σε ένα υγιές περιβάλλον, εάν όμως ο χορηγός τους καλεί να συχνάζουν σε τέτοια μέρη, τότε τα πάντα είναι ανώφελα".

Οι φωνές διαμαρτυρίας πάντως των γονιών δεν είναι ικανές να αλλάξουν τη γνώμη των διοικούντων, με τον αντιπρόεδρο της Σανφιορέζε Μίρκο Τζανέτε, να εμφανίζεται αμετακίνητος.

"Δεν υπάρχει τίποτα το σκανδαλώδες. Στην φανέλα υπάρχει γραμμένη μόνο η λέξη "Alibi". Τίποτα περισσότερο. Δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να αλλάξουμε τον χορηγό. Για μας η υπόθεση έχει κλείσει", δήλωσε χαρακτηριστικά.
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις