gReekNET :  web 2.0 is here

To Facebook προσφέρει το περιεχόμενο του σε όλους

Ετικέτες , ,

Αρκεί να το επιλέξει ο χρήστης, μέσα απο μία νέα σελίδα, που θα αφορά τις μέχρι τώρα μπερδεμένες επιλογές ιδιωτικότητας της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής διαδικτύωσης.
Το «μπερδεμένο» της υπόθεσης, σχετικά με τις επιλογές που έχει ο κάθε χρήστης για το ποιος θα έχει πρόσβαση στα περιεχόμενα, όπως φωτογραφίες και videolinks, που ανεβάζει στην προσωπική του σελίδα, το παραδέχτηκε το Facebook μέσω του υπευθύνου του τμήματος ιδιωτικότητας, Chris Kelly. Ο Kelly ανέφερε πως κάθε μέλος του Facebook θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε επίπεδα που θα ελέγχουν την πρόσβαση τρίτων στο profile και τα περιεχόμενα του.
Το πιο "χαλαρό" εκ των πέντε θα είναι το "everyone" και θα κάνει ορατά τα περιεχόμενα του προφίλ, σε όλους τους επισκέπτες του διαδικτύου είτε είναι μέλη του Facebook είτε όχι.
Ακόμα πάντως δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα εφαρμοστούν οι αλλαγές ενώ προς το παρόν η ομάδα του Facebook εξετάζει μέχρι ποιό σημείο θα μπορούν να αρχειοθετούν οι μηχανές αναζήτησης τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις