gReekNET :  web 2.0 is here

Αντίγραφο της Neverland σχεδιάζουν στη Σανγκάη

Ετικέτες
Ένα αντίγραφο του διάσημου ράντσου του Michael Jackson, της Neverland, θα κατασκευαστεί σε ένα νησί έξω από τη Σανγκάη, σύμφωνα με δημοσίευμα κινέζικης εφημερίδας. Το όλο project αναμένεται να ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια δολλάρια σε κόστος και θα είναι έτοιμο το 2010 στην Expo της Σανγκάης.

''Φτιάχνοντας μία νέα... Neverland στην Σανγκάη θέλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του Jackson, αλλά και να δώσουμε την ευκαιρία στους Κινέζους φίλους να εκφράσουν την αγάπη του γι' αυτόν.'' δηλώνει ένας από τους εμπνευστές του εγχειρήματος, Qiu Xuefan.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η... κινέζικη Neverland θα έχει αφομοιώσει κάποια χαρακτηριστικά της κινέζικης κουλτούρας. Αυτό τώρα είναι καλό;

Ο πρόεδρος πάντως του κινέζικου fun club του Michael Jackson, Wei Wei, μάλλον δεν είδε με καλό μάτι το project. ''Αν ο σκοπός τους είναι απλώς να τιμήσουν τη μνήμη του Michael θα τους πρότεινα να έχουν ελεύθερη είσοδο στο ράντσο. Διαφορετικά, απλώς προσπαθούν να βγάλουν λεφτά εκμεταλλευόμενοι τη δημοφιλία του Jackson.'' τονίζει.

Ο Qiu Xuefan απαντά ότι το ράντσο θα βοηθήσει να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του Jackson. ''Η μουσική του έχει πάρει μυθικές διαστάσεις σε όλο τον κόσμο και δεν πρέπει να ξεχαστεί. Θα θέλαμε επίσης να ιδρύσουμε ένα ίδρυμα, το οποίο θα βοηθά παιδιά, που έχουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταλέντο.'
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις