gReekNET :  web 2.0 is here

Νίκος Παπαδάκης.....

Ετικέτες ,

Τα δοκιμαστικά τελείωσαν: Αυτός είναι ο διάδοχος του Γρηγόρη!

Ύστερα από επτά μέρες πολύωρων δοκιμαστικών στην Παιανία, ο Νίκος Παπαδάκης είναι ο μόνος που θεωρείται αυτή τη στιγμή δεδομένος για την παρουσίαση της εκπομπής που θα διαδεχτεί τον «Όμορφο Κόσμο».

Εξάλλου, ο παρουσιαστής του «Life Style» ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει από την άνοιξη με την Έλενα Κατραβά, όταν ακόμα δεν ήταν σίγουρη η αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη.

Αν και πολλοί θεωρούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δεδομένο, η αλήθεια είναι πως το επικρατέστερο, μέχρι στιγμής, σενάριο θέλει τον Νίκο Παπαδάκη να έχει δίπλα του μια ξανθιά και μία μελαχρινή συμπαρουσιάστρια. Στο ρόλο της μελαχρινής, επικρατέστερες θεωρούνται η Μαρία Κορινθίου -η οποία όμως κάνει δοκιμαστικά παράλληλα και στον Alpha- και η Νόνη Δούνια. Στο ρόλο της ξανθιάς η επιλογή θα είναι πιο δύσκολη: Ευαγγελία Αραβανή -και εκείνη μιλάει ταυτόχρονα με τον Alpha-, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου είναι πάντως τρία από τα ονόματα που έκαναν επαναληπτικά δοκιμαστικά.

Τα δοκιμαστικά έχουν πλέον τελειώσει και την επόμενη εβδομάδα θα δει τα μονταρισμένα DVD ο υπεύθυνος προγράμματος του καναλιού, Πέτρος Μπούτος, που θα πάρει και την τελική απόφαση. Ό,τι όμως κι αν ακούγεται, η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να βγει από το κανάλι ακόμα και τον Αύγουστο.
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις