gReekNET :  web 2.0 is here

Άννα Βίσση

Ετικέτες , ,
Η Άννα Βίσση είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ!!! Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 1957 (αν και πιθανότατα πρόκειται για δυσλειτουργία του υπολογιστή, καθώς περάστηκαν μόνο τα δύο τελευταία ψηφία της χρονιάς γέννησης γιατί το σύστημα θα την θεωρούσε αυτομάτως νεκρή αν περνιόταν η ημερομηνία 1857). Παρ' όλα αυτά, η Άννα Βίσση είναι 29 ετών. Παράδοξο, ε; Αχ, Ελλάδα μου γλυκιά...
Μας εκπροσώπησε επάξια τον Μάιο του 2006 στον απόλυτο μουσικό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον όπου ανέδειξε το απόλυτο ταλέντο της. Και θα είχε σίγουρα κατακτήσει την απόλυτη θέση, αν οι δυνάμεις του πονηρού και μια ομάδα κατάπτυστων προδοτριών δεν είχαν συνωμοτήσει εναντίον της! Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σε μια εποχή όπου άλλες και άλλες άφωνες και κυρίως χωρίς ακράτεια και με σταθερό χρώμα μαλλιών κάνουν καριέρα κάνοντας αντιγραφές και μιμήσεις, έχει αποδείξει την απόλυτη αξία της χωρίς να αντιγράφει καμία Μαντόνα, καμία Τζάνις Τζόπλιν και καμία Αρίθα Φράνκλιν.
Ορισμένοι κακοπροαίρετοι έχουν αποκαλέσει την Άννα Βίσση "Μαντόνα της Ελλάδος". Ο ανθρώπινος νους φρικιά μπροστά σε τέτοια άγνοια, αν όχι κακία! Δεν είναι η Άννα Βίσση "Μαντόνα της Ελλάδος" - η Μαντόνα είναι η Βίσση των άσχετων!
Είναι μια παρακαταθήκη στο ελληνικό τραγούδι και στην ελληνική κομμωτική. Κάποιοι σπεύδουν να το κατακρίνουν, αλλά η σταρ θα συνεχίζει να πρωτοπορεί και δε θα βρεθεί τίποτα να μπει στο απόλυτο στόμα της για να το κλείσει (εκτός αν χρειαστούν ποτέ λίγες μέρες απόλυτης αφωνίας).
Η Άννα Βίσση έχει μία αδελφή, μεγαλύτερη σε ηλικία (όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο), τη Λία, συμμαθήτρια του Οιδίποδα.
Αν και δεν της φαίνεται, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση, είναι μαμά! Η κόρη της είναι 24 χρόνων, μόλις 5 χρόνια πιο μικρή από αυτήν.
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις