gReekNET :  web 2.0 is here

Η Formula 1 αλλάζει πρόσωπο

Ετικέτες ,

Εδώ και ένα μήνα περίπου, ακούγαμε διάφορες φήμες που ήθελαν κάποιες από τις μεγάλες ομάδες να αποχωρούν από την Formula 1. Οι φήμες των τελευταίων ημερών ήθελαν την θρυλική ομάδα της Ferrari να μην συμφωνεί με την FIA (η ομοσπονδία της Formula 1) και να θέλει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα του επόμενου έτους. Μάλλον όμως τα γεγονότα είναι πιο συναρπαστικά απ΄όσο νομίζαμε.

Τουλάχιστον 8 ομάδες αποχωρούν από την Formula 1 προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους “club” αγώνων. Απ΄ότι φαίνεται αιτία για την απόφαση των ομάδων είναι η πρακτική που ακολουθεί η επίσημη FIA σχετικά με τα νέα μέτρα και τον περιορισμό του οικονομικού budget στους κατασκευαστές.

Μεταξύ των ομάδων που θέλουν να αποχωρήσουν από την F1 είναι σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα, με πρώτη και καλύτερη την θρυλική Ferrari. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι η McLaren, η Renault, η BMW, η Toyota, η Red Bull, η Brawn και η Toro Rosso.

Σίγουρα η FIA θα καταφέρει να βρει νέες ομάδες που θα θέλουν να εισχωρήσουν στην F1, ωστόσο δεν νομίζω ότι η Formula 1 θα έχει την ίδια αίγλη χωρίς τα μεγάλα ονόματα.

blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις