gReekNET :  web 2.0 is here

Earthdance Thessaloniki!!!

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού για την Ειρήνη, Earthdance 2009, για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη».Το Earthdance International είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που ξεκίνησε το 1996 και εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα χορού, μουσικής και επικοινωνίας μεταξύ χωρών. Φέτος στη 12η του χρονιά παγκοσμίως, το Earthdance 2009 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου . Το φεστιβάλ εντάσσεται στο πλαίσιο των Δημητρίων και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης. Στόχος του είναι να επιδείξει πως ο ισχυρός συνδυασμός μουσικής, χορού και τεχνολογίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θετικούς και ανθρωπιστικούς στόχους. Οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στις 16:00μ.μ. και θα διαρκέσουν συνεχόμενα για 8 ολόκληρες ώρες. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όσους θελήσουν να τις παρακολουθήσουν από κοντά και να ενταχθούν σε αυτό το παγκόσμιο μουσικοχορευτικό ρεύμα με μουσικές και ρυθμούς από πολύ γνωστά τοπικά σχήματα της πόλης καθώς και από εκλεκτούς καλεσμένους. Χορηγός επικοινωνίας: djsets.gr


EARTHDANCE 2009
ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Global link for peace
350 πόλεις - 60 χώρες - 1 παγκόσμιο link































Στο χώρο του φεστιβάλ οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται θα έχουν ως κορυφαία στιγμή τους μια ταυτόχρονη σύνδεση μέσω του διαδικτύου των πόλεων όλων των χωρών που συμμετέχουν στο θεσμό.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009 με ένα Stage διπλα στο αγαλμα του Μεγαλου Αλεξανδρου Γεμάτο ενέργεια , χορό και άφθονη μουσική και ώρα Ελλάδος 02.00π.μ (00.00 GMT), η Θεσσαλονίκη θα συνδεθεί διαδικτυακά με όλες τις πόλεις ανά τον κόσμο που μετέχουν στο Earthdance και όλοι οι καλλιτέχνες παγκοσμίως που θα βρίσκονται εκείνη την ώρα στην σκηνή θα συγχρονίσουν τη μουσική τους για περίπου 20 λεπτά σε μια έκκληση για ειρήνη, φέρνοντας ήχο και εικόνα από διαφορετικές τοποθεσίες του πλανήτη, είτε σε οθόνες στους χώρους διεξαγωγής του εκάστοτε φεστιβάλ, είτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ζωντανή σύνδεση για όσους δεν θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να έχουν αυτή τη μοναδική εμπειρία από κοντά. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όλα τα μουσικά είδη απο συγκροτήματα της σκηνής της Θεσσαλονίκης αλλά και διάφορα άλλα μικρο-events!


Τα συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο michael@earthdance.gr ή να συνδεθούν στην σελίδα MySpace : http://www.myspace.com/earthdance_thessaloniki

Το Earthdance Thessaloniki χρειάζεται και την υποστήριξή σας. Δηλώστε εθελοντές και συμβάλετε στην πραγματοποίηση του φεστιβάλ!

Σας περιμένουμε!
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις