gReekNET :  web 2.0 is here

Ταξιδέψτε με το Bing Travel

Ετικέτες , , ,

Το Bing Travel σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Microsoft, Hugh Crean, έχει ένα και μοναδικό στόχο. Να οδηγήσει τους υποψήφιους ταξιδιώτες στη λήψη των εξυπνότερων αποφάσεων σχετικά με τον ταξιδιωτικό προγραμματισμό τους. Η αναζήτηση και το κλείσιμο των εισιτηρίων των μέσων μεταφοράς καθώς και η κράτηση του κατάλληλου ξενοδοχείου, αποτελούν συχνό πονοκέφαλο πριν απο ένα ταξίδι. Τώρα το Bing Travel σύμφωνα με τον Crean, έρχεται να απλοποιήσει την συγκεκριμένη συχνά πολύπλοκη διαδικασία.
Το Bing Travel συνδυάζει αρκετά απο τα εργαλεία εύρεσης αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων, απο τη Farecast, την οποία εξαγόρασε πέρσι η Microsoft, ενώ θα χρησιμοποιεί περιεχόμενο και ταξιδιωτικά νέα απο το MSN Travel. Επιπλέον, το Bing Travel θα προσφέρει προβλέψεις σχετικά με τις τιμές καθώς και πληροφορίες σχετικά με ταξιδιωτικές προσφορές της τελευταίας στιγμής, σε πραγματικό χρόνο.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ναύλων στo Bing Travel, Joel Grus, ακόμα και σε περίοδο οικονομικής κρίσης, μία προσεγμένη έρευνα και λίγη προσοχή για προσφορές σε όχι και τόσο δημοφιλής αλλά προσεγμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς, μπορεί να αποκαλύψει ευκαιρίες για όλα τα βαλάντια. Για να δικαιολογήσει τη δήλωση αυτή, ο Joel Grus παραθέτει πρόσφατα οικονομικά στοιχεία που δείχνουν οτι οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων έχουν μειωθεί κατά 23% ενώ το κόστος διαμονής στα Αμερικάνικά ξενοδοχεία έχει πέσει απο 16 μέχρι και 33% σε κάποιες πόλεις.
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις