gReekNET :  web 2.0 is here

Στη Ρεάλ με 90.000.000 ευρώ ο Κ.Ρονάλντο!


Εάν είναι αληθή τα τελευταία ισπανικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Γκιλ, έχει κοστολογήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο με ένα ποσό της τάξης των 96.000.000 ευρώ, τότε θα πρέπει σιγά σιγά ο παίκτης να προβάρει τα "λευκά" της Ρεάλ Μαδρίτης...

Όπως αποκαλύπτει την Πέμπτη η αγγλική εφημερίδα "Daily Mirror" επικαλούμενη ισπανικές πηγές, η διοικηση των "μερένγκες" είναι έτοιμη μετά τα 67.000.000 ευρώ για τον Κακά (σε Μίλαν και Σάο Πάουλο) να τινάξει για δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι τη μπάνκα στον αέρα, δαπανώντας το αστρονομικό ποσό των 90.000.000 ευρώ για να φέρει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην Ιβηρική χερσόνησο.

Αυτό πάντως δεν είναι το μοναδικό νούμερο που προκαλεί... ίλιγγο, με το αγγλικό μέσο να υποστηρίζει ότι η επικείμενη προσφορά των Μαδριλένων περιλαμβάνει συμβόλαιο διάρκειας 6 ετών για τον μεσοεπιθετικό των "κόκκινων διαβόλων" με ετήσιες "καθαρές" απολαβές 11.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2012, όμως η επιθυμία του να μεταγραφεί στη Ρεάλ είναι γνωστή από το περασμένο καλοκαίρι, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να δυσκολεύεται πλέον να τον δελεάσει για να παραμείνει για έβδομη σερί σεζόν στο "Ολντ Τράφορντ".
blog comments powered by Disqus
All greek to you? eh?
try the english version

My new site! We moved!

Μοιράσου τό

Share/Bookmark

Κατηγορίες άρθρων

Featured Post


Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου,
έχε υπόψην οτι μπορείς να εγγραφείς στο
RSS feed του blog πατώντας το πορτοκαλί
σφαιρικό εικονίδιο ακριβώς κάτω από το logo

Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις